Quana
CERVESA ARTESANA
Com comprar

Per comprar primer hauràs de clicar a COMPRAR i si no ho has fet encara, registrar-te. Per a fer-ho hauras d'introduir el teu e-correu (usuari) i la teva contrasenya i omplir totes les dades personals i de tramesa que es demanen.

Què és una cervesa artesana?

La cervesa artesana és una cervesa feta amb ingredients naturals, sense extractes ni additius, que són malts de cereal, aigua, llúpol i llevat i sense passar per un procés de pasteurització, la qual cosa ens ofereix un producte viu i alhora delicat amb grans caracterísitiques de sabors i aromes.

Els processos els quals ens permeten obtenir una cervesa artesana són la maceració, cocció, refredament, fermentació i posterior envasat. 

El transport

Els productes adquirits seran enviats a través d'agencia de transports sense cost per a la península ibèrica excepte Portugal. El cost de transport per a les illes Balears és de 12€. El temps aproximat d'entrega és de  entre 48 i 72 hores.

Si vol que li enviem algun producte fora d'aquests territoris posis en contacte amb nosaltres a través del formulari de la web.

Mètodes de pagament

El pagament de les comandes realitzades a través de la pàgina web s'efectuarà mitjançant targeta de crèdit a través de la passarel.la de pagament de PayPal. Entenem que aquesta passarel.la ens permet oferir totes les garanties necessàries tant a l'usuari com a Quana Beer s.l.

Tinc un establiment i vull oferir Quana

En el cas que tinguis un establiment i vulguis oferir Quana als teus clients, envia'ns un mail a l'adreça de contacte iwannabeer@quanabeer.com explicant-nos i nosaltres ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.